TVS NL

Wageningselaan 46 D

3903 LA Veenendaal

Tel: 0318 760008

Fax: 0318 760009

E-mail: info@tvsnl.nl

Terrasverwarming infrarood

TVS is het adres voor uw terrasverwarming, zo ook infrarood terrasverwarming. Infrarood is vaak niet waarneembaar met het oog maar geeft wel een aangename warmte af. De stralen zorgen voor een verhoging van de gevoelstemperatuur. Een terrasverwarming op basis van infrarood zorgt dus ook tijdens koele dagen en avonden voor een behaaglijk terras. Uw klanten zullen dit zeker waarderen!

TVS heeft jarenlange ervaring en mag zich daarom niet voor niets verwarmingsspecialist noemen. Wij kunnen iedere terrasverwarming vakkundig installeren, onderhouden en repareren. Onze deskundige medewerkers geven u graag vrijblijvend advies. Vraag een offerte aan voor een oplossing op maat.

Gasinfrarood verwarming

Gasinfrarood verwarming
Gasinfrarood verwarming Gasinfrarood verwarming

Type TESC 4 - Gasinfrarood verwarming

Nieuw in ons assortiment, de TESC-4 verwarming. Deze hoogwaardige terraskachel vervaardigd van RVS is een welkome aanvulling in onze productlijn.

Het toestel is in twee varianten verkrijgbaar en kan optioneel voorzien worden met een hoog/laag regeling.

Vermogen 4 kW
Breedte 40 cm


Gasinfrarood verwarming
Gasinfrarood verwarming Gasinfrarood verwarming Gasinfrarood verwarming

Type TESC 7 - Gasinfrarood verwarming

Nieuw in ons assortiment, de TESC-7 verwarming. Deze hoogwaardige terraskachel vervaardigd van RVS is een welkome aanvulling in onze productlijn.

Ook is het toestel voorzien van een waakvlam ,wat uitwaaien bijna onmogelijk maakt ,verder zit de onstekingskast achter het toestel gemonteerd wat het geheel fraaier maakt in afwerking.

Het toestel is in twee varianten verkrijgbaar en kan optioneel voorzien worden met een hoog/laag regeling.

Vermogen: 7 kW
Breedte: 60 cm


Gasinfrarood verwarming
Gasinfrarood verwarming

TVS DELUX

TVS DELUX 4P hoog/laag 5,0-7,2 kw
TVS DELUX 6P hoog/laag 6,7-9,6 Kw
TVS DELUX 8P. hoog/laag 9,9-14,2 Kw

De TVS DELUX is een toestel met een vernieuwd design de bediening van deze kachel zit namelijk in het toestel geïntegreerd wat hem minder storingen gevoeliger maakt de TVS Delux is standaard gemaakt uit RVS en is tegen meerprijs verkrijgbaar in zwart emaille.
Verder is de grote kracht van deze kachel dat er een ingebouwde hoog/laag regeling zit wat dus zorgt voor nog meer comfort voor de klant en voor uw portemonnee .

Gasinfrarood verwarming
Gasinfrarood verwarming Gasinfrarood verwarming Gasinfrarood verwarming Gasinfrarood verwarming

TVS 3500 - Gasinfrarood verwarming

Dit toestel heeft een vermogen van 3,5 Kw en is zowel handbediend als volautomatisch te verkrijgen.

De TVS 3500 kan zowel op propaan als op aardgas worden besteld.

De branderbak is vervaardigd van gietijzer en bevat een keramische steen dus geen vervelend licht en wat de TVS 3500 zo populair maakt is de prijs.


Gasinfrarood verwarming
Gasinfrarood verwarming

Delux handbediend

Er zijn terrassen waarbij het moeilijk is om toestellen op stroom te laten werken bijvoorbeeld op terrassen die wat verder van de weg afstaan.

TVSnl heeft ook daar een passende oplossing voor en wel met de DELUX 2 en DELUX 4 deze toestellen kunnen zowel op propaan als op aardgas branden en hebben een zeer eenvoudige bediening hier zit een ontsteking in verwerkt die op een batterij werkt u hoeft dus alleen maar een kop in te drukken en dat is het.

Deze toestellen zijn standaard in RVS en kunnen tegen meerprijs in zwart emaille worden geleverd.

Het vermogen van de TVS Delux is:
Delux 2 4,5 KW
Delux 4 7,2 KW